Etiketter

tisdag 29 mars 2016

Bilder från påsklovet på fritids på stora skolan.

'
    Vi bygger Eiffeltornet med kaplastavar.

    Nu är det klart!

    Vi vill också bygga torn.

    Bäst att ta kort innan det rasar....

    Kortspel på gång...

    Klätterställningen är populär!!!














    Innebandy är det många som gillar...

   Här är det "Herre på täppan" som gäller.

   En groupie.



tisdag 15 mars 2016

Fritidsinfo

Utvärdering sportlovet
Tack till alla er som lämnat in utvärderingen av sportlovet på stora skolan. Av svaren kan vi se att många tyckte det var roligt och spännande att vara där. På frågorna om man kände sig trygg och hade någon att vara med hade alla svarat antingen "ja, hela tiden" eller "ja, oftast", vilket kändes väldigt bra för oss. Barnen tyckte också att de olika aktiviteterna var roliga! Att klättra i nätet på skolgården samt vara i idrottshallen stod högt i kurs!

Vi saknar dock svar från några. Det vore bra om ni också lämnar in svaren så kan vi få en heltäckande bild av hur barnen upplevde lovet på fritids.

Ny enkät
Vi kommer snart att lämna ut en enkät som handlar om fritids totala verksamhet och hur barnen trivs. Vi är tacksamma om ni tar er tid att svara på den tillsammans med ert/era barn. Svaren hjälper oss då vi ska utvärdera verksamheten.
 
Påsklov
Fritids kommer att vara på stora skolan även på påsklovet. Precis som på sportlovet kommer F-A vara på Rubinen, F-B på Safiren och F-C på Smaragden. Morgonomsorg och hämtning efter 16.30 är på Safiren precis som vanligt. Personal från Diamanten kommer att vara på de olika avdelningarna tillsammans med den personal som är i vanliga fall. 

Bilder
Till sist lite bilder från förra tisdagen då vi var i skogen med alla fritidsbarn och grillade korv som mellanmål. Barnen fick också prova på att tälja sin egen grillpinne. En helmysig eftermiddag där det gällde att hålla tungan rätt i mun...






måndag 14 mars 2016

SKOLBIO

Hej 

Imorgon är det dags för skolbio! 
Barnen behöver sköna skor på fötterna! För att slippa ha ryggsäckar med oss ska frukt eller macka läggas i jackfickan. 

Med vänlig hälsning, pedagogerna