Etiketter

tisdag 14 juni 2016

Veckobrev FC v.23


Veckan började med att vi städade i våra lådor. Det var mycket papper, böcker, teckningar och hemliga prylar att gå igenom. 
Sedan fick vi besök av Annelie på fritids Smargden. Hon ville träffa alla baran i klass C för att hälsa dem välkomna till hösten.
Efter rasten gick vi till en lekplats och åkte linbana! Tillbaka på skolan igen fortsatte vissa barn med sina böcker och andra lekte eller städade.

På onsdagen kom Kerstin tillbaka och hon och Sylvia att matematik hela dagen med barnen. De jobbade med hel och hälften genom olika praktiska övningar och med hjälp av matteboken. 

På torsdagen fortsatte vi med städning av våra lådor och några skrev klart sina böcker. Vi hade mycket fri lek och vid två tillfällen hade vi högläsning av vår bok Bröderna Lejonhjärta. Den är olidligt spännande!

Veckans sista dag bjöd på lek! Femmorna bjöd in alla skolans elever till gemensamma lekar på Östevi. Vi blev indelade i åldersblandade lag och till slut var det Girafferna som tog hem segern. En härlig och solig förmiddag fick vi tillsammans! Efter lunch tränande alla F-barnen på avslutningssångerna och vår rektor Johanna bjöd på glass!




# nästa vecka vill vi be alla att ta med allt vad barnen har på sina platser. Glöm inte regnkläderna och stövlarna. Ska ert barn vara på fritids så tar man med extrakläder i ryggsäck/väska. 

# Vi tackar för en härlig klassträff, det blev en mysig kväll och ett härligt avslut tillsammans!

   
Vi är så tacksamma för att vi har fått chansen att lära känna era goa och fina barn. Vi har haft mycket roligt tillsammans och det är många fina minnen vi nu bär med oss!

Med soliga och vänliga hälsningar:
Sylvia, Eva-Lis och Linda 

tisdag 7 juni 2016

Dementi klass F.C

Det blev fel på tiden när vi skrev om klassens lilla happening ! Vi träffas kl: 17.30 inte 18.00 som stod i bloggen  sist!!