Etiketter

tisdag 28 mars 2017

Diamanten Fritids mars-april 2017

Tack alla ni som fyllt i och lämnat in utvärderingen av sportlovet!
Vi saknar dock nga stycken som vi gärna vill ha in, det ger oss ett bättre underlag när vi ska utvärdera. 

I slutet av mars kommer vi skicka ut en enkät som gäller hela Diamantens verksamhet - som vi hoppas att ni fyller i tillsammans med era barn. Enkäten ger oss pedagoger en bra bild av hur verksamheten fungerat/fungerar för era barn.

Äntligen verkar våren ha kommit till Varberg 😎!
Nu kommer vi börja göra mer utflykter till skogen på torsdagarna, vi har även tänkt att ngn gång i månaden ta hela gruppen ut och äta mellanmålet i skogen. Dessa tillfällena kommer vi vara tillbaka på Diamanten strax innan 16.00. Vi lånar gärna era barn fram till dess, vi kommer skriva det på Tempus så ni ser vart vi är - då kan man vid behov hämta på utflyktsplatsen.

Påsklovet v 15 samt studiedagarna 18/4 & 19/4 kommer Diamantens fritids vara på "stora skolan", F:a på Rubinen,  F:b på Safiren och F:c på Smaragden. Det är ganska många diamanten barn som kommer vara på fritids, så det kommer vara många kompisar att leka med härifrån!

På fritids är det just nu mycket lek i den nya "affären och "caféet", begrepp som att gå och handla, tjäna sin lön, ta in vikarier vid sjukdom, vad händer om inte kunderna kommer mm, lekarna har satt igång olika tankeverksamheter hos dem. De skriver menyer till caféet, priser sätts och prat om vad reklam är...
Mycket intressant och framför allt kul att se o höra hur medvetna barnen är!

Nedan kommer bilder från fritids, kolla gärna på dem med era barn, ni lär höra mycket roliga och intressanta saker och tankar 😊

Ha det bra sålänge

Sylvia & Anita

Egenbyggd grill och korvgrillning på sportlovet, här använder vi byggteknik, använder oss av artefakter som t ex kniv och får tälja sin egen grillpinne.

 



    

Lite skoj får man ju ha på sportlovet 🤓

 

Café & affärslekar...hårt tryck på affärspersonalen
 
    

Pyssel och knåp

 Matteklubben, här i form av yatzy...och Uno gillas också   

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar